Uusimmat Doog-pisteet

Doog-pisteitä tulee jatkuvasti lisää. Nyt voit kerätä doogeja jo kolmessa eri kaupungissa: Järvenpäässä, Turussa, Helsingissä sekä myös verkossa. Katso ajankohtaiset kampanjat Doog-sovelluksesta ja kerää doogeja haluamillesi kohteille!

Voit kerätä doogeja samoista kohteista useamman kerran. Jokaiselle Doog-pisteelle on asetettu “jäähyaika”, joka sinun täytyy odottaa ennen kuin voit kerätä samasta pisteestä uudelleen. Keräysten välille asetettu aika on yleensä noin 60 minuuttia. Tämä jäähy ei kuitenkaan estä sinua keräämästä muista Doog-pisteistä, vaan se koskee aina vain tiettyä yhtä pistettä. Voit siis kauppareissun aikana kerätä doogit kaikilta mukana olevilta yrityksiltä ja lahjoittaa ne vapaasti eri järjestöille.

Vallilan kauppa Turun Hansakorttelissa & Helsingin keskustan Stockmannilla

Vallilan liike Turussa on tuorein lisäys Doog-karttaan. Vallilalla on jaossa kokonaisuudessaan 15 000 doogia, joka on jaettu Helsingin sekä Turun pisteiden kesken.

Helsinki: Vallilan kauppa löytyy Stockmannin alakerran Sisustusmaailmasta. Pääset sinne helpoiten Akateemisen Kirjakaupan alakerrasta.

Turku: Vallilan kauppa löytyy Hansakorttelin toisesta kerroksesta.

Artun Etsintä Pre Game

Nyt on mahdollista doogata vaikka kotisohvalta käsin, koska ensimmäinen verkossa oleva Doog-piste on täällä! Mene osoitteeseen artunetsinta.com ja lataa doogit Artun Offline-kuvasta. Tämä piste on voimassa vain lauantaihin asti.

Artun Etsintä -peli Itäkeskuksessa 30.9.

Lauantaina klo 11-15 on mahdollista kerätä doogeja oikein urakalla Artun Etsintä -pelin yhteydessä. Artun Etsintä -peliä ovat mukana sponsoroimassa Stockmann, Gigantti ja Starbucks. Eniten doogeja päivän aikana lahjoittanut voittaa illallisen Arttu Lindemanin kanssa. Lue lisää kampanjasta artunetsinta.com.

Järvenpään K-Citymarket

Järvenpään K-Citymarketissa on jaossa doogeja yhteensä neljältä eri brändiltä. Mukana on tällä hetkellä Arla Luonto+, Battery, Kuusamon Juusto, Ingmanin Suomi 100 -jäätelö sekä Ben & Jerry’s. Doogit ovat sijoitettu brändien tuotteisiin, kuten esimerkiksi Arla Luonto + -logoon.

Turun Länsikeskuksen K-Citymarket

Turun Länsikeskuksen K-Citymarketissa on jaossa doogeja myös neljältä eri brändiltä. Mukana on tällä hetkellä Arla Luonto+, Battery, Kuusamon Juusto, Ingmanin Suomi 100 -jäätelö sekä Ben & Jerry’s. Doogit ovat sijoitettu brändien tuotteisiin, kuten esimerkiksi Ben & Jerry’s Topped -jäätelön kanteen.

PYYDÄ DEMO

Tilaa ilmainen demo jättämällä yhteystietosi!