Rekry: Digimarkkinoinnin koordinaattori

Impaktia Oy on Helsingin Ruoholahdessa toimiva teknologia-alan start-up. Tavoitteemme on yksinkertainen: haluamme, että yritysten markkinointipanostukset voidaan ihmisten kautta muuttaa hyviksi teoiksi DOOG-sovelluksemme avulla. Sen sijaan, että yrityksen markkinointieuron matka loppuisi näkemääsi banneri-mainokseen, jatkaa se meidän kauttamme matkaansa eteenpäin järjestöille, tehden samalla hyvää.

Sovelluksen avulla yritykset kasvattavat markkinoinnin tehokkuutta ja pääsevät luomaan uudenlaisen suhteen kuluttajiin. Järjestöt puolestaan pääsevät kiinni täysin uuteen rahavirtaan, joka tulee yritysten markkinointibudjeteista. Kuluttajille tämä on mahdollisuus tehdä hyvää ilman, että omaa rahaa täytyisi käyttää. 

Etsimme sinua

DIGIMARKKINOINNIN KOORDINAATTORI

 

– Tehtäväsi on vahvistaa ja kehittää digimarkkinointiamme ja luoda jatkuvuutta jo olemassa olevalle hyvälle pohjalle.

– Liikut sujuvasti ja varmasti some-markkinoinnin ja sisältöjen luomisen ja jakamisen maailmassa. Osaat puhutella millenial-sukupolvea.

– Sinulla on kokemus Facebook-mainonnasta sekä Analyticsista ja AdWordsista.

– Arvostamme aiempaa työkokemusta B2B-myynnin parissa.

– Henkilönä olet yrittäjähenkinen, ulospäin suuntautunut, innostunut ja positiivinen tiimipelaaja. Näet kokonaisuudet ja osaat viimeistellä yksityiskohdat. Tartut reippaasti toimeen ja pidät langat tiukasti käsissäsi. Otat luontevasti haltuusi uusia asioita.

– Toivomme sinun jo päässeen työkokemuksen kautta sisään digimarkkinointiin. Suomen kielen taitosi on erinomaista sekä suullisesti että kirjallisesti. Erinomaisen englannin kielen osaamisesi tulemme hyödyntämään kansainvälistymisvaiheessa myöhemmin tänä vuonna.

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 16.2.2018 mennessä osoitteeseen ying.zhu@impaktia.com.

PYYDÄ DEMO

Tilaa ilmainen demo jättämällä yhteystietosi!