Rekry: Promootio- ja markkinointiassistentti

It is time to DOOG! Kiinnostaisiko sinua työpaikka kasvavan start up -yrityksen tehokkaassa markkinointitiimissä? DOOG-sovellus on uudenlainen markkinointikanava, jossa ihmiset voivat ohjata osan yritysten markkinointipanostuksista haluamalleen järjestölle.

Etsimme positiiviseen joukkoomme oma-aloitteista, tehokasta ja innokasta promootiotyöntekijää. Tarjoamme syksyksi opintojen ohelle promootiotehtäviä, josta maksetaan kilpailukykyisen tuntipalkkaa.

Osaamisestasi sekä kokemuksestasi riippuen työnkuvasi voi laajentua myös muihin markkinoinnin tehtäviin, esim. avustaminen sovelluksen pilotointiprojekteissa, tapahtumien toteuttaminen, sisällöntuotanto some-kanavissa. Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa osaksi vakituista DOOG-tiimiä ja jatkaa työtä myös keväällä.

 

Mitä toivomme sinulta:

Olet tuleva markkinoinnin/viestinnän ammattilainen, sinua kiehtovat digitaaliset työkalut ja sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisee, siksi motivaatio, positiivinen elämänasenne ovat tärkeämpiä kuin aikaisempi työkokemus.

 

Lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 25.8.2017 osoitteeseen samuli.justen@impaktia.com otsikolla Promoottori. Lisää tietoa DOOG-sovelluksesta ja yrityksestä löydät osoitteesta: www.doogapp.com

 

 

PYYDÄ DEMO

Tilaa ilmainen demo jättämällä yhteystietosi!