Markkinoinnin uusi ulottuvuus

DOOG-mobiilisovellus saapuu sovelluskauppoihin kuukauden sisällä ja sen pilottikäyttö alkaa syyskuussa Järvenpään sekä Turun Länsikeskuksen K-Citymarketeissa. Doogin myötä alkaa uusi aikakausi, jolloin yritykset sponsoroivat kuluttajia tekemään hyvää.

 Doog on hyväntekemisen Pokemón Go, jota käyttämällä lopputulema on aina hyvä. Yritysten mainoksiin käyttämä raha saa täysin uuden merkityksen sovelluksen avulla, sillä rahan matka ei pääty bannerimainokseen, vaan se jatkaa kulkuaan kuluttajien kautta järjestöille. Tämä on vallankumouksellista aikana, jolloin adblockit niittävät mainontaa ja 47 % suomalaisista kuluttajista välttelee brändisisältöjä verkossa. Doog-sovelluksen kautta mainonta saa aivan uuden ulottuvuuden.

Ohessa keskeiset mahdollisuudet, jotka Doog-sovellus mahdollistaa eri osapuolille – kuluttajille, yrityksille ja järjestöille.

Doog-sovellus kuluttajille

Kuluttaja saa itse valita lahjoituskohteensa kampanjoissa mukana olevista järjestöistä. Voit tukea sovelluksella isoja kansallisia järjestöjä tai vaikkapa kaupunkisi eläinsuojeluyhdistystä. Kumpikin näistä luo positiivisia vaikutuksia – toinen paikalliseen lähiympäristöön ja toinen laajemmin yhteiskunnan tasolla.

Doog-sovellus yrityksille

 Yrityksille sovellus on kanava kuluttajan kohtaamiseen täysin uudella tavalla. Se luo vahvemman tunnesiteen yrityksesi ja kuluttajan välille sekä vahvistaa valtakunnallisen ketjun asemaa paikallisessa yhteisössä, kun sovelluksen käyttäjät voivat tukea yrityksen kautta paikallista toimintaa.

Sovelluksen avulla myös yrityksen markkinointi saa uuden merkityksen. Pystyt lisäämään markkinointisi tehokkuutta, kun kuluttajat pysähtyvät mainoksesi edessä ja vaikuttuvat siitä doogeja ladatessa. Sovellus toimii myös hyvänä markkinointikanavana kaupan sisällä, sillä kuluttajan ostopäätökseen päästään vaikuttamaan suoraan ostohetkellä.

Doog-sovellus järjestöille

Järjestöille DOOG on täysin uusi tapa tehdä varainhankintaa. Se ei kilpaile nykyisten lahjoitusmenetelmien kanssa, koska sovelluksen kautta kerättävä raha tulee yritysten markkinointipanostuksista. Tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajien ei tarvitse käyttää lahjoituksissaan omaa rahaa. Tämä mahdollistaa myös nuoremman kohderyhmän tavoittamisen sekä aktivoimisen lahjoittajiksi. Järjestöille sovellus on luonnollisesti myös oiva markkinointikanava omalle toiminnalleen.

Seuraa meitä Facebookissa, niin tiedät milloin DOOG-sovellus saapuu virallisesti kaupunkiisi!

PYYDÄ DEMO

Tilaa ilmainen demo jättämällä yhteystietosi!