Sukupolvi Z tulee – Oletko valmis?

 

Trendit hyväntekeväisyydessä ovat muuttumassa. Perinteiset muodot ovat jäämässä hieman vanhanaikaiseksi ja teknologian kehittyminen on mahdollistanut uusien lahjoitustapojen yleistymisen. Nuoreen sukupolveen vetoaminen vaatii eri keinoja kuin vanhempiin. Kun kaikesta on tehty erittäin helppoa, pelkästään verkkopankkiin kirjautuminen saattaa tuntua liialta työltä.

 

Nykyään tietokoneet ja erityisesti älypuhelimet sekä tabletit ovat arkipäivää lähes joka puolella maailmaa. Tämän olen huomannut itsekin, kun yhä useammat yritykset toimivat mobiilissa ja lähes kaikkeen löytyy aina joku sovellus. Sukupolvi Z, joka kattaa 1995 vuoden jälkeen syntyneet nuoret, pystyy jo hoitamaan suuren osan arkitoimistaan älypuhelimella ja tähän järjestöjen tulee varautua.

 

Sukupolvi Z trendejä

Nämä merkit viittaavat siihen, että yhä useammat arkiset toimet tullaan tekemään puhelimella. Tämä on suuri mahdollisuus järjestöille ja kuluttajille, sillä näin lahjoittamisesta voidaan myös tehdä entistä helpompaa.

 

Suomi suunnannäyttäjänä maailmalle?

Suomella olisi nyt mahdollisuus toimia mobiililahjoittamisen pioneerina ennen kun siitä tulee yleinen käytäntö ympäri maailmaa. Start-up yrityksemme sovellus DOOG on uusi innovaatio, joka pyrkii tekemään mobiilin kautta lahjoittamisen mahdollisimman helpoksi sekä mielenkiintoiseksi, pelityyppisellä lähestymistavallaan.

Olemme pyrkineet lisäämään sovellukseemme ominaisuuksia, joita ei vielä markkinoilta löydy:

 

Nuoremman sukupolven saaminen lahjoittamisen piiriin voi olla tulevaisuudessa haastavaa. Yllä mainitut ominaisuudet mahdollistavat erilaisten tapahtumien ja kilpailujen järjestämisen, jotka tavoittavat helpommin nuoren kohderyhmän. Koska DOOG tarjoaa helpon alustan perustaa uusia kampanjoita, myös erilaisiin katastrofeihin ja kriiseihin liittyvien keräysten aloittaminen tapahtuisi erittäin nopeasti.

Lisäksi tämän konseptin laajentaminen kansainväliseksi on erittäin helppoa. Se mahdollistaa paikallisten järjestöjen varainkeruun sekä yhteistyön brändien kanssa missä vain. Olisiko hyväntekeväisyys uusi ala, missä Suomi näyttää muille mallia? Kuullostaa hyvältä.

PYYDÄ DEMO

Tilaa ilmainen demo jättämällä yhteystietosi!